![]() |
|
|||||||
| ویندوز 7 تمامی مباحث و مشکلات مربوط به Windows Seven را در این انجمن مطرح کنید! |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#31 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Apr 2008
|
بالاخره ارور رو دیدم
تو دو سه روز اخیر 3 بار ظاهر شد: اولیش وقتی بلوتوث رو به کامپیوتر وصل کردم، اینم تصویرشه: ![]() دومیش وقتی فتوشاپ و ایلوستریتور و چند تا برنامه ی سنگین دیگه باز بود و 80 درصد رم اشغال بود (البته دو ساعتی داشت با همین وضعیت بدون مشکل کار میکرد) اینم تصویرشه: ![]() سومی هم موقع باز کردن یه فایل mp3 200 مگابایتی از تو یه فایل rar:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
داره خودمونی میشه
![]() تاريخ عضويت: Jun 2010
محل سكونت: تهران
|
به به.بازم بایوس ناقص.آخرین آپدیت بایوس رو نصب کن درست نمیشه ولی دیگه هم ریست نمیشه یعنی شاید ماه یا شاید سالی یه بار ریست بشه.دیگه هیچ مشکلی یست
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ---------- به به.بازم بایوس ناقص.آخرین آپدیت بایوس رو نصب کن درست نمیشه ولی دیگه هم ریست نمیشه یعنی شاید ماه یا شاید سالی یه بار ریست بشه.دیگه هیچ مشکلی نست |
|
|
|
| این کاربر از mr.shadowshaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
|
|
#34 |
|
![]() تاريخ عضويت: Aug 2006
محل سكونت: VS/Projects
|
omid.7128 اصولا صفحه ی مرگ ویندوز یا صفحه ی آبی به هر دلیلی میتونه باشه.اما مشکل شما در پست 31 احتمالا واسعه اینه که رم شما کم میاره و باید اونو ارتقاع بدید.
در مورد اپدیت بایوستون هم برنامه ی CPU-Z رو دانلود کنید و نصب کنید(رایگان هست) بعد مدل دقیق چیپست و سوکت رو در بیارید و برید تو سایت گیگابایت آخرین ریوژن بایوستونو دانلود کندید کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید بعد ریستارت کن و تو صفحه ب بایوس برو .f8 رو بزن تا برنامه ی Q-Flash لود بشه.بعدش update bios رو انتخاب کن و تو باکس مورد نظر فایل اپدیت و رو انتخاب کن و به راحتی آپدیت کن. |
|
|
|
| این کاربر از man7tomani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
|
|
#35 | ||
|
|
نقل قول:
نقل قول:
اگه اشتباهی آپدیت کنم چی میشه؟ قابل حله؟ Last edited by omid.7128; 24-08-2010 at 05:43 AM. |
||
|
|
|
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#39 | |
|
|
دیروز بایوس رو آپدیت کردم اما امروز دوباره این ارور رو دیدم:
![]() دیگه چی کار کنم؟ نقل قول:
|
|
|
|
|
![]() |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
|
مجموعه عظیم نرم افزار کوانتوم 3.0 نسخه 2010 - Quantum Software Pack v3.0 2010 |
Adobe Master Collection CS5 - کلکسیون عظیم تمامی نرم افزار های حرفه ای CS5 از کمپانی آدوبی |
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت